Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, October 31, 2009

Hanya Sekelumit Rasa....

Sesiapa jua berhak bercakap, pendapat orang masing2.....ada yang setuju, ada yang tidak, ada yang menyokong, ada yang tidak.......Ini Hidup Kami.....blog ini adalah luahan hati keluarga kami......keluarga yang belum bersedia dengan kehilangan.....ditambah pula dia menjadi mangsa kepada manusia yang gagal dididik...... seperti yg diberitahu, kami bukan mencari2 kesalahan orang, ibarat kawan jangan ditolak, musuh jangan dicari.....tapi musuh datang tanpa ada tempat untuk kami melarikan diri......DAN INILAH TINDAK BALAS KAMI!

Apa yang dipaparkan cuma sekelumit sahaja.....penderitaan mangsa didunia offline lebih dahsyat daripada ini, anda yang menyokong....teruskan bersama kami, anda yang tidak.....silakan ke blog2 lain yang lebih menarik, kami juga ada alasan untuk berkongsi cerita di sini....motif kami ialah supaya anda dapat mengukur sejauh mana penderitaan keluarga mangsa 'pembunuh di jalanan' ini......kalau ada kekuatan dan peluang, kita sama2 berjuang untuk menghapuskan keadaan ini.......TAKBIIIRRR...!!!!

No comments:

PENAFIAN........

.....AWAS.....
Blog ini mungkin mengandungi entri2 berunsur provokatif, fakta2 sulit dan lain2. Blogmaster bertanggungjawab sepenuhnya ke atas blog ini TETAPI tidak akan bertanggungjawab kepada sebarang kerosakan harta dan nyawa atau ancaman undang2 jika entri2nya di'copy paste' oleh orang lain. Anda buat, anda tanggung! Blog ini juga bukan untuk berseronok2, tapi atas kesedaran bahawa kami TIDAK TAKUT kepada sebarang halangan untuk mencari keadilan........